Fastlane

2009. július 1.   -   hozzászólok
Kategóriák: Sorozat   Címkék: évadzáró, fastlane, megnéztem, pilot
írta: sajtosrolo

Már azelőtt belenéztem ebbe, hogy tudtam volna, Peter Facinelli játsza Carlisle-t a Twilightban, de aztán a folytatásban kétség kívül ösztönzőleg hatott ez a szerepe. Úgy a teljes Twilight szereplőgárdából PF-t kedvelem a legjobban, és ez a sorozatban sincs másként. Érdekes, mennyi félén tud kinézni ez a színész.
fastlane
2002-ben mutatták be a Foxon, a Halálosabb iramban sikerén felbuzdulva készítették el. Nyomokban fel lehet fedezni ezt, vannak elég szép számmal gyönyörű autók, az összképet nézve mégis azt mondom, hogy nem másolták az egészet a filmről. Az autók szerepe sem olyan nagy, inkább az a sztori lényege, hogy minden részben Van (Peter Facinelli) és Deaq (Bill Bellamy) beépülve buktatnak le bűnözőket, minden részben mást. Billie (Tiffani Thiessen) a főnökük, a Cukorgyár kitalálója, az elve: "Amit elveszünk, megtartjuk, amit megtartunk, használjuk." Idővel rengeteg szép holmi kerül a tulajdonukba, autók, motorok, ékszerek, pénz, amiket aztán az akciók során fel tudnak használni, ezáltal is hitelesebbek lesznek.
Vendégszerepelt pl. Mischa Barton, Craig Sheffer, Kirk Acevedo, és vannak visszatérő arcok is, pl. Jay Mohr, aki itt legalább olyan szerepet alakít, aki illik hozzá - tenyérbemászó féreg képe van, nagyon irritál.
Ezt a sorozatot agy nélkül kell nézni. Akkor viszont egészen jó szórakozást nyújt. Akadnak remek, és borzalmas részek is. Szerették a készítők a "lassításos" megoldásokat, és általában nem túlzásba esve alkalmazták. Könnyed kikapcsolódás, a zenék nagyon jók benne, látványos, pörgős is, néhol kimondottan ötletes, sok szép nő látható benne, de a pasiknak mindenesetre ott van Billie, a csajoknak meg Van (vagy Deaq). Tehát tulajdonképpen egész jó kis hangulata is van, ha épp ilyenhez van kedvünk.
Talán még hiányozni is fog. Azért egy lezárást megérdemelt volna. Még az a szerencse, hogy úgyis tudjuk, hogy ők nyernek, mindig ez van.:) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése