Castle

Castle 1. évad

2009. május 16.   -   2 komment
Kategóriák: Sorozat   Címkék: castle, évadzáró, megnéztem
írta: sajtosrolo
Ez az első nyomozós sorozat, amit nem hagytam abba. A 2. évadot pedig várom. Szerintem érdemes mindenkinek belelesni, mert ha megfogja az embert, egész kellemes kikapcsolódás a 10 részes első évad.
Castle (Nathan Fillion) miatt érdekes és szórakoztató, de emellett az ügyek is zömében lekötöttek. A nyomozás mellett Castle családja is jelen van, a lánya, aki nagyon aranyos, és az anyja, aki vicces. Borsók. Mosolyogtatóak voltak a megjegyzések is a nyomozós sorozatokra, meg még sok jó beszólás volt, de most csak a vége felé lévőket tudom felidézni.
castle-nathan-fillion
Beckett (Stana Katic), a másik főszereplő is szimpatikus, kettejük civakodása pedig sokat lendített a sorozat nézhetőségén - azok vannak a legjobb jelenetek között.
Francis Capra vendégszerepelt a 9-es részben, sajnos annyi ideig nem mutatták, hogy meg tudjam nézni, van-e új tetoválása.:)

A cliffhanger szükségszerű volt, de nem különösebben bosszantó, persze azért rossz várni. Remélem, minél hamarabb kiderül a 2. évad kezdetének időpontja.

Castle 1x01

2009. március 22.   -   3 komment
Kategóriák: Sorozat   Címkék: castle, megnéztem, season premier
írta: sajtosrolo

Na, ez egy Jó nyomozós sorozat.
A címszereplőért odavagyok, vicces nagyon, igaz, a stílusa ismerős, még ha egészen egyedinek is próbálják beállítani. Meg sok máshol már látott apróságból áll össze az egész, de kit érdekel, ha a végeredmény egy jó "mix" lett.
castle

Van ez az író (Nathan Fillion). Az ő könyveiben olvasható gyilkosságokat kezdi valaki utánozni a valóságban. Így képbe kerül a nyomozás során, és a sorozat további részeiben is látható majd természetesen, hiszen ő a főszereplő. Hogy ez a szisztéma mennyire fog hosszútávon működni, nem tudom, de nagyon bízom benne.
Elég ötlettelen, hogy Hank Moody-hoz hasonlítom, de ha egyszer az ugrott be... Biztos, csak mert mindketten írnak, de ezen kívül is van még hasonlóság.
Minden szereplővel szimpatizálok eddig, ez is egy szerencsés helyzet. Szóval ez engem nagyon érdekel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése