Demons


Demons 1x06

2009. február 16.   -   hozzászólok

írta: sajtosrolo

Hamar befejeződött az évad. A 6-ból csak 2 részt neveznék rossznak, ami egész jó arány.
Rendelkezik az angol sorozatokra jellemző hátrányokkal (?), nem kiemelkedő semmiben, mégis működik, mert kellemes szórakozást nyújt, a szereplők is érdekesek tudnak lenni, és egy olyan világba repít, ami nyilvánvalóan nem létezhet.
Richard Wilson (Merlinből Gaius) is szerepel két részben, valamint látható volt benne Mackenzie Crook, aki mostanság Jhonny White a Skinsben.
Megszerettem ezt a sorozatot, remélem, jön a 2. évad is.
Végül egy video a főcímzenével, az is hangolódhat, aki még nem látta a sorozatot, amennyiben nem bánja, ha jó néhány lényt előre meglát:

http://www.youtube.com/watch?v=P6cf4eRqdcA&feature=player_embedded


Még egy videot elrejtek, ami elsősorban azoknak tetszhet, akik már látták végig, szóval csak óvatosan, spoileres, viszont szépen végiggörgethetjük magunkban az évadot:

http://www.youtube.com/watch?v=jWagDNr3log&feature=player_embedded




Demons 1x02-05

2009. február 7.   -   3 komment
Kategóriák: Sorozat   Címkék: angol, demons, megnéztem, néznivaló
írta: sajtosrolo
A 2-3. rész kicsit csalódást okozott, azt hittem, végérvényesen elrontották. A 4-5. viszont meglepően jó lett, a történet és a képi megvalósítás egyaránt.
demons-1x05-1
Nem számítottam arra, hogy itt felbukkanhatnak kedvenc mitikus lényeim, nem értem, miért... A 4. részben fontos szerep jutott nekik.
Ruby elég idegesítő, de nem annyira, hogy csökkentse a sorozat élvezeti értékét.
Az a helyzet, hogy ez egy újabb angol alkotás, ami az egyik kedvencem lett. Sajnos már csak az évadzáró rész van hátra.
demons-1x05-2

Demons 1x01

2009. január 10.   -   hozzászólok
Kategóriák: Sorozat   Címkék: angol, demons, megnéztem, pilot, season premier
írta: sajtosrolo
Egy új angol sorozat, amiből valószínűleg nem lesz PB vagy Heroes, de meglepően jó első részt produkált.
A történetről röviden: Luke teljesen átlagos tizenévesként éli az életét, míg egy nap megjelenik keresztapja, aki azt állítja, hogy a fiú az utolsó Van Helsing, és a génjei miatt most célpont lett. Természetesen különleges, pl. gyorsak a reflexei. Az apja már nem él, és megtudja, valójában hogyan halt meg: harc közben, mikor egy szörnyet próbált elpusztítani. Látunk olyanokat, mint Abraham Van Helsing könyvtára, ami konkrétan a világ első nem emberi lényekről összegyűjtött tudástára, és adnak ízelítőt is abból, hogy milyenek ezek a szörnyek.
A megvalósítást le lehet szólni, akárcsak a Primeval esetében, de most inkább kihagyom. Ha a sztori csak fele olyan jól lesz megírva, mint a dínóknál, akkor nézni fogom.
A főszereplő, Christian Cooke, külsőleg teljesen olyan, mint Chase Crawford, szerintem nagyon egyformák.
Itt egy kép a főbb szereplőkről, ami kattintás után elvisz a hivatalos oldalra, ahol bepillantást kaphatunk arról, hogyan ábrázolják a lényeket:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése