Angel 1. évad

2009. július 29.   -   3 komment

írta: sajtosrolo
ez tetszett

Ha nem venném figyelembe azt, hogy a Buffyból nőtte ki magát Angel, és ez az egész, úgy gondolnám, semmiség, és csekély esély lenne arra, hogy néhány epizódnál tovább jutok vele.
Sokszor untam, voltak részek, amik egyáltalán nem érdekeltek. Valahogy kevés, és Angel karakterét sem sikerült túl különlegessé tenni. Nyomozós, természetfelettis cuccra degradálták le, amiből hiányzik a plusz. Az egyetlen, ami pozitívum lehet, hogy felnőttesebb a Buffy-nál, így akinek az esetleg túl gyerekes, még próbálkozhat ezzel.
Átráncigálták hozzá Cordeliát, és hoztak egy új szereplőt, meg néhány mellékest, és ennyi. Valójában semmi emlékezetest sem tud felmutatni, úgy érzem, végignéztem, de minek?
Az évadzáróban elvileg lesni kéne egy nagyot, oké, kíváncsi lettem, de akárcsak a Buffyt, ezt sem folytatom most egyből, mert nálam párban járnak.
Néhány spoileres mondat jön még:
angel-s1
Doyle érdekes volt, nem értem, miért kellett kiírni. Azért, hogy behozhassák Wesleyt? Vagy, hogy Cordelia láthasson? Lockley nyomozó idegesítő. Christian Kane-t szokatlan ilyen fiatalon látnom Lindsey-ként (most a Leverage-ben játszik). A végén felbukkanó Gunn jó karakternek tűnik, és Darla visszatérése is ad okot a bizakodásra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése