Entourage 1-4. évad

2009. július 2.   -   3 komment
Kategóriák: Sorozat   Címkék: entourage, évadzáró, megnéztem, pilot
írta: sajtosrolo

Vincent Chase fiatal sztár Hollywoodban. Gyerekkori barátaival (Eric és Turte) és bátyjával (Drama) lakik együtt, és egy nagy sikerű filmje után kezdődik a sorozat. Drama korábban szintén sztárnak számított, de ahogy idősödik, már nem nagyon kap szerepeket. Vince mindig próbál segíteni neki. Eric pedig amolyan menedzserként funkcionál, sokszor a forgatókönyveket csak ő olvassa el, Vince bízik benne, és ad a véleményére.
entourage-s1
Ebben a közegben játszódik a sorozat, idővel "komoly harcok" folynak egy-egy szerepért, filmért. Ha épp forgatás van, abba is nyerhetünk egy kevés bepillantást. Gyakorta feltűnnek hírességek, akik általában önmagukat alakítják.
Ezen kívül semmi különleges nincs benne, humoros, és ennyi, viszont ez pont elég. Amikor azt írják, hogy fílinges, meg hasonlók, hát nem tudom, én ezt annyira nem érzem. Meg ami furcsa, hogy ha ilyen feltörekvő sztárról van szó, miért nem üldözik a rajongók? Oké, felismerik, de nem nyomul utána egy falka visító csaj, és testőre sincs. Kivéve Arnoldot, aki Turtle Rottweilere, de rá sincs ilyen téren szükség.
entourage-cast
Eric a kedvencem, olyan aranyos, meg amúgy is ő többnyire gondolkodik mindenki helyett. Bár azért vannak hülye dolgai, főleg a darálásom második felében. Úgy bosszant, amikor piszkálják azzal, hogy alacsony; és akkor mi van? :) Ari a másik kedvencem, imádom, ő Vince ügynöke, nem semmi szövege és egyénisége van, nagyon bírom. Érdekes, hogy pont a főszereplőnek szánt karakter a legérdektelenebb. Turtle nem csinál semmit, ő csak úgy elvan. Sokszor szánalmas a viselkedése, mondjuk ha normálisan öltözködne, talán Vince ismeretsége nélkül is összejönne neki egy csaj. Legalább vannak pénzszerzési próbálkozásai. Drama pedig teljesen szerencsétlen, sokszor lehet sajnálni.
Lloyd is aranyos, kedvelem. Ari feleségéről azt gondoltam, csúnya, de rájöttem, hogy abszolút nem, igazából nagyon szép.
Néhány név: Samaire Armstrong, Leighton Meester, Cameron Richardson (Harper's Island), Malcolm McDowell (Heroes -  Linderman), Jordan Belfi (Moonlight - Josh), Adam Goldberg, Beverly D'Angelo.
És akik önmagukat játszották: James Cameron, Mandy Moore, Jessica Alba, Mark Wahlberg (ő producer is), Scarlett Johansson (csak pár másodperc), Anna Faris.
A 4. évad már nem volt olyan jó, illetve meglehet, hogy csak kezdtem besokallni a sorozatból. Biztos, hogy folytatni fogom, sokat nevettem, jó kis sorozat

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése