Catch and Release (2006)

Csak sebtében írok róla. Ez a film már többször a feledés homályába merült nálam, most viszont előbukkant a semmiből, így hát megnéztem.
A fő ok természetesen Timothy Olyphant (tök jó ez a név:)) - ha már a Justifiedről nem írtam, legalább egy filmjéről ejtek néhány szót. Korábban csak a Hitmanben láttam, és ott is láttam benne a lehetőséget, csak akkor kopasz volt, azóta viszont már van haja, és ebben a filmben még borosta is befigyel, szóval jobb nem is lehetne :P

Jennifer Garnert egyértelműen szeretjük, pláne az Alias után, és még megemlíteném Sam Jaegert, aki idén a Parenthoodban szerepelt.

A sztori szerint Gray elveszíti a vőlegényét, beköltözik a házba ahol lakott a barátaival, és hamarosan rájön, hogy nem biztos, hogy olyan jól ismerte azt az embert, akihez hozzáment volna... Romantikus vígjáték a műfaja, szerintem annyira nem volt vicces, és előfordulhat, hogy többen kicsit lassúnak, netán unalmasnak találják, de nekem tetszett. Persze ehhez hozzájárulnak a szereplők is, de nélkülük is jó film lenne.

1 megjegyzés:

  1. Én már régebben láttam, JG miatt néztem meg, de ez a Timothy Olyphant név is megragadott a stáblistából, tényleg jó név.

    VálaszTörlés