Sarah Dessen - Tökéletes

Sokkal jobban tetszett, mint a Figyelj rám!, a történet annyival több mondanivalót hordoz; vagy inkább úgy fogalmazok, hogy nekem többet jelent, úgymond közelebb éreztem magamhoz, mint a másikat, és ez szerintem fontos szokott lenni, bármiről is van szó. Érdekes, mert az eleje nem tetszett, de aztán megváltozott a dolog.

A szereplők szinte lemásztak a lapokról, annyira valóságos volt, életszerű... A történet egy szépen felépített, kerek egész.

Nem érdemes olyan emberekre pazarolni az időt, akik nem érdemlik meg. Annyiféle ember van a világon, és előbb-utóbb mindenki megtalálja a hozzá hasonlókat, jó esetben ez minél előbb megtörténik.

Jason egy köcsög. Róla ennyi elég is. Macy anyját pedig inkább nem illetem jelzőkkel, igaz, így a könyv végeztével már nem haragszom rá. Annyira.

Macyvel a legjobb dolog, ami történhetett, hogy találkozott ezzel a csapattal. Wes pedig egy külön színfoltja a könyvnek. Kíváncsi lennék, ha egyszer film készülne a könyvből, ki játszaná. Mondjuk Ian Somerhaldert el tudnám képzelni, most eléggé a látómezőmben van a VD miatt.:) Ha picivel fiatalabb lenne, szerintem tényleg lehetne Wes.:)

Már csak az Egy felejthetetlen évet szeretném olvasni a szerzőtől (és örülnék a többi könyvének is magyarul).

2 megjegyzés:

  1. Hát én nem ismerem se az írót se a könyvet, de ez a borító nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem olyan nagy szám, de azért szép. A könyvet pedig csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés