The Gates 1x01-02

Vámpírok és vérfarkasok a kertvárosban. Egy rövid mondatban ennyi a lényege az ABC új sorozatának.

Az első résztől nem voltam elragadtatva, szinte még untam is. Nem hittem, hogy ennél érdekesebb is tudna lenni, mégis megnéztem a második részt. Hát, jobb lett mint a kezdés, úgyhogy maradok a folytatásra is.


A továbbiakban spoilerek lesznek.

Az nem volt túl eredeti, hogy "zárt" területen vannak, mégis ad valami pluszt, amitől még kevésbé szokványos a helyzet. A vámpír naptej megoldás vagy mi a szösz nem tetszik nekem, még a gyűrű is jobb lenne... Végső soron ez is elnézve, mert biztos újítani akartak, gyűrű már volt másban is... A boszorkányság oké. A farkasok pedig a legbarátságosabb módon változnak át, szép állatokká, rendben is van a dolog, egyéb lehetőségek többnyire csak nevetségessé teszik őket a filmekben. Az alakváltó démon meglepett, és erről lehet a legkevesebbet tudni, úgyhogy kíváncsi leszek rá.

A szereplők közt néhányan innen-onnan már ismerősek. Nem szimpatizálok velük túlságosan, viszont nem is ellenszenvesek.

Érdekel a folytatás, még a nyomozás is, fogjuk rá, szóval elnézegetem így nyáron.

6 megjegyzés:

 1. Nekem tetszik. A Vámpír naplók-nak sokkal unalmasabb volt az első pár része szerintem, mégis beindult.Erre a vámpír naptejre nem is figyeltem fel. De igy hallásra elég hülyeségnek hangzik. Úgy látszik már sima vámpíros sorozatok nincsenek is, csak ahol mindenféle lény van még mellette, pl. vérfarkas, boszorkány, stb. Az az alakváltó démon már kicsit túlzás nekem, de kiváncsi leszek mi ő. Nekem nem ismerősek a szereplők, de nem is ellenszenvesek, legkevésbé szimpatikus talán a rendőrfőnök. Én fogom nézni továbbra is.

  VálaszTörlés
 2. kösziköszi, meg is van.
  végre egy sorozat, amit nem kell maratonban lenyomnom, hanem nézhetem részenként, mert időben észrevettem.:)

  VálaszTörlés
 3. A naptejet én se vettem észre :) Nekem is tetszik eddig, még csak ezt a két részt láttam, a héten nem volt időm ránézni, kijött-e a 3.

  VálaszTörlés
 4. Pedig nekem szembetűnő volt, hogy kente magát, meg is égett a lába, ahol kimaradt, amikor rásütött a fény.:)

  Nima: hát, nincs mit :))

  VálaszTörlés
 5. Van második évada is?Kivégeztük az összes részt.
  Nekem tetszett.Az első pár rész lassabb,majd szépen izgibb lesz a vége felé.

  VálaszTörlés
 6. Csak 13 részt élt meg sajnos, a végén tényleg egyre jobb lett szerintem is.
  De idén nyáron is volt egy farkasos sorozat, ami szerintem egész jó, bár ez inkább tinis jellegű, de hátha nektek is tetszene:
  http://sajtosrolo.blogspot.com/search/label/teen%20wolf

  VálaszTörlés