Shameless 3. évad


Csak nyomot hagyok róla, mert egyrészt végignéztem hétről hétre egy sorozat teljes évadát, ez már önmagában rekordnak számít nálam mostanában, másrészt mert hát nagyon jó volt!

Néha kicsit túlzásokba estek, de még talán belefért, meg azért sikerült tartania a szintet, szeretem ezt a sorozatot. Amikor nézem, annyira normálisnak érzem magam.:D Ilyen elcseszett életeket, hát szóval.. na mindegy.

Egy szereplő mérföldekkel mélyebbre zuhant a szememben: eddig bírtam Jimmyt, de amit most Fiona háta mögött leművelt, az undorító volt. Odáig jutottam, hogy remélem, kiírják.

A korábbi posztok errefelé elérhetők.

---------------------------------------------------------------

Akartam írni még egy sorozatos bejegyzést, mert kihalóban vannak a blogról, pedig hát nézem őket is rendszeresen, a témája a tavalyi upfronts lett volna, csak épp rá kellett jönnöm, hogy nem tudok mit hozzáfűzni, mert siralmas a helyzet: Összesen 2, azaz kettő darab sorozatot nézek közülük, és sokba bele sem kezdtem. És ez biztosan nem a sorozatok hibája, én tehetek róla.


1 megjegyzés:

  1. Szerintem is, a mostani sorozatok valahogy elmaradnak már az elvárásomtól. Vagyis nem nagyon vannak olyanok amiket alig várok hogy nézhessem a következő részt. A sok kedvenc meg már végetért.
    Még ez a sorozat ami az egyik kedvencem. Bár az első évad volt szerintem a legjobb.

    VálaszTörlés