Hellcats 1x01

Az év első premierje, amit láttam. Az elején nagyon húztam a számat, a főszereplő nem a legszimpatikusabb. Igaziból sem lenne az, mert egyszerűen ellenszenves feje van, és bár ez nem tartozik szorosan ide, de még a hasa is ronda, legalábbis nekem nem tetszik (de legalább van dereka).


Pompomlányok a főszereplők (ez csakis a CW lehet). Marti (Alyson Michalka) nem nagyon kedveli őket, azonban mikor elveszti az ösztöndíját, és az a veszély fenyegeti, hogy ott kell hagynia az egyetemet, kénytelen beállni közéjük, mert ez maradt az egyetlen választása. A beilleszkedés természetesen nem zökkenőmentes, ahogy az várható volt. A másik főszereplő Ashley Tisdale (HSM), szerintem nem volt gáz az orra, de ha neki így jobban tetszik... Rajta kívül egyedül Matt Barr ismerős - OTH, Harper's Island. Ja, és majd jönni fog Gale Harold is, őt mindenképpen megvárom.:)

Hát, szóval nem lettem meggyőzve, de még bármi lehet. Már kilométerekre előre látni lehet a dolgokat (Most komolyan? Elvinni a törölközőt? Ez milyen klisé már.:), a szerelmi bonyodalmakat, stb. Mivel csak egy tinisorozat, ez nem is lenne baj, ha a körítés meggyőző és jó lenne. Még pár rész kell, hogy teljes bizonyossággal dönthessek a kasza mellett-vagy ellene.

Előrevetítve azt mondanám, hogy ha visszatér a 90210, esélye sem lesz. A Gossip Girl egyelőre nem téma, mert azóta sem pótoltam, valahogy kiesett a kosárból.

4 megjegyzés:

  1. Nekem sem igazán jött be ez a sorozat. De ha lesz Gale Harold, akkor őt én is megvárom :D De nem hiszem, hogy amúgy nézném, ha visszatér a többi sorozat. Én a 90210et nem tudom, folytatni fogom-e. Egyre több dolog zavar benne, de sztem majd max télen pótolom az addigiakat. GGt viszont nézni fogom :) Nikitát még nem néztem meg, de SW miatt muszáj lesz :)Viszont olyat néztem, amit még angolul sosem :) America's next topmodel :) A viasaton szoktam nézni, és volt egy kis szabadidőm még a héten, úgyhogy megnéztem.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, a 3. részben vagy résztől lesz.
    Én kíváncsi vagyok a 90210-re, most néztem, hogy már jövő héten indul. Talán pótolom a GG-t, ez folyton változik, mire oda kerülnék, hogy esetleg nézném, már sosincs kedvem. Most jövök rá, hogy le sincs töltve még :D
    ANT- láttam belőle részleteket, de én nem nézem. valahogy sosem maradok meg egy reality-nél. A jersey shore-t nézném, de még csak egy részt láttam.:)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap néztem meg az utolsó három részt, és 4 epizód után nem tudott megfogni a sorozat. Egyszerűen az van bennem, hogy nézem-nézem, de nem tudom, hogy miért.

    VálaszTörlés
  4. Én még csak a 2. részt láttam azóta. Jobb, mint az első. A Marti iránti majdnem ellenszenvem eléggé elhalványult, de csak mert az anyját sokkal jobban utálom :D Ashley Tisdale karakterét kicsit érdekesebbé tették, bár ezt a vallásos izét nem nagyon bírom, úgyhogy remélem nem lesz túl hangsúlyos. A végén a fellépésük tök tetszett. Nézem én is tovább.

    VálaszTörlés