Rescue Me 5. évad

Még egy Rescue Me évad, a sorozat továbbra is remekel, elképesztően jól megírt főszereplővel, és nem kevésbé jó mellékszereplőkkel. Imádom.


Tommyval sok változás nem történt, hozta a formáját a szokásos módon, kiemelkedő tette, hogy sikerült újra alkoholistává változtatnia az egész családját.:D Franco most kicsit háttérbe szorult, pedig ő a 2. számú kedvencem. Előtérben volt viszont a zakkant Garrity. Sheilát mikor már épp kezdem újra kedvelni, mert amúgy teljesen nem normális, akkor mindig csinál valami hatalmas hülyeséget. Most épp a végén annyira aljas volt... Mondjuk Maura Tierney vendégszereplésétől nem voltam oda, nem kifejezetten szeretem a színésznőt. A többiek nagyjából egyenlő arányban vették ki a részüket az évadból.

A szellemeket továbbra sem favorizálom, a cliffhanger a végén pedig nem olyan aggasztó a főszereplő szabály tekintetében. Nálam ez az évad átlagos szintet hozott, az előzőnél valamivel jobb volt. Az utolsóval szemben nincsenek elvárásaim, csak örülök, hogy még folytatódik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése