Rachel Gibson: Valentin-nap és egyéb őrültségek

Minden Rachel Gibson könyvet nagyon szerettem eddig, időnként figyelem, hátha jelenik meg nálunk újabb. Igazán jöhetne gyakrabban.. :)

A jéghokis történetek újabb része ez, a recept ugyanaz, csak más szereplőkkel. Kate nagyapjához költözik, mert egyedül maradt a boltja vezetésével és már idős, de nem csak ez az egyetlen oka a lánynak. Las Vegasban magánnyomozó volt, de egy eset megviselte, és szüksége van a környezetváltozásra. Az érkezése előtt a Valentin napot magányosan egy síparadicsomban töltötte, ahol kétségbeesésében egy éjszakás kalandot tervezett el egy ismeretlen vonzó férfivel, az a terv azonban csúnyán meghiúsult. Rob Sutter, aki régebben jéghokis volt, szintén a kisvárosba érkezik, hogy igazgassa sportboltját. Az ő múltjában is vannak tragikus elemek, de ezek inkább csak háttérsztoriként funkcionálnak, mert a hangsúly a jelenen van. Természetesen aki kínos helyzetbe hozta és lepattintotta Valentin napon Kate-et, nem volt más, mint Rob...

A kapcsolatuk elég ráérősen bontakozik ki, a könyv nagy részében csak kerülgették egymást. Egyikük sem akart a másiktól semmit, de a kémiát nem tudták figyelmen kívül hagyni. Az írónő többi könyvével összevetve nem ez lesz a kedvencem, de igazán kellemes volt olvasni, könnyed, szerethető. Semmi extra, kis romantikus történet, kiszámítható, nem okoz meglepetéseket. Szimpatikusak voltak a karakterek, lekötött, tehát tényleg ami elvárható egy effajta könyvtől, azt megkapjuk, és nekem ez elég volt.

Valentin napra jelentették meg és reklámozták a regényt, de kb. csak ez elején van róla szó,  tehát az év bármely időszakában lehet olvasni, szóval aki egy kis romantikus történetre vágyik, ez ne befolyásolja.;)

Változatlanul várom egy új Rachel Gibson könyv hírét.:))

4,5/5

324 oldal

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése