Sorozatok - ezeket néztem nyáron

Elég tekintélyes mennyiségű elmaradást halmoztam fel az elmúlt néhány évben. Sok sorozat már véget is ért, mással évadokkal vagyok elmaradva vagy épp el sem kezdtem. Az elmúlt három hónapban daráltam és pótoltam a következőket:

The Blacklist s1: ezért teljesen odavagyok, itt írtam róla.
Mixology: Fogalmam sincs miért néztem, semmi extra, de egy estét ölel fel az egész, és valahogy elkezdett érdekelni, mi lesz a szereplőkkel, "megtalálják-e a szerelmet". (Nem lesz második évad.)
Gossip Girl s5-6: Végre befejeztem!!! Amúgy nem volt rossz, csak örülök, hogy letudtam. Amikor még ment a 90210, nem volt esélye mellette.


Graceland s1, és nézem a másodikat is. Semmi világmegváltó, egynek jó a kis nyári hangulatával, és sikerült megkedvelnem a szereplőket.
The Vampire Diaries s5: sok a hülyeség, de még bírom/elnézem.
Chicago Fire s1: a második évad folyamatban van, aztán a Chicago PD is érdekel.

Hetiben néztem:
Suits
Teen Wolf

Most tervezem a Pretty Little Liars folytatását, Gossip Girl helyettesítés céljából, meglátjuk,  mennyire válik be. Illetve a One Tree Hillt is be szeretném teljesen fejezni. Aztán még lenne rengeteg más, csak most ezek élveznek prioritást - viszont lehet két nap múlva meg már egész más jellegűekhez lesz kedvem.:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése