The Vampire Diaries - 3. évad

Ez az a sorozat, ami mindig stabilan teljesített, és várható volt, hogy előbb-utóbb elromlik. Be is következett, ami annak köszönhető, hogy az írók már nem tudnak mit kitalálni, ennek eredményeként egyre nagyobb hülyeségek történnek. Viszont, és ez nagyon fontos tényező, még ezek mellett a barom húzások mellett is élvezetes maradt, és hétről-hétre a legvártabb epizódok közt voltak a részek. Már nem mintha olyan rengeteg mindent néztem volna a mostani szezonban, de mindegy. Árnyaltan spoileres leszek.


Azért több jó húzás is akadt, a megszokott módon egyfolytában fordulatos volt, és szívesen látott régi-új szereplőkkel dobták fel a dolgokat (Klaus, Kol, Rebekah, Elijah). A távozó színészeket sajnálom, ráadásul a megújult szereplő színészileg nem fog elbírni a kapott személyiséggel.

A szerelmi háromszögből elegem van, nagyon unom már, kivéve, ha a Damon-Elena résszel foglalkoznak. És ami most kiderült...ójaj.:( Csak azt felejtették el, hogy akkoriban épp pszichopata volt, szóval kicsit kiejtették a szerepéből.

Az évadzáróban folytatódtak a hülyeségek, azonban a végével sikerült alaposan meglepniük. Nem gondoltam, hogy meg merik lépni mostanában, és jó ideje nem is gondoltam erre a fordulatra. Remélem, jól sül el. Annyit mindenesetre elértek, hogy türelmetlenül várjam az új évadot, erre pedig nem számítottam. Már csak azt kívánom, hogy ne táncoljanak vissza, hanem tényleg történjen meg, aminek történnie kell. Ha annyi szereplőnél volt visszafordíthatatlan, ne most találjanak ki forradalmi megoldást a problémára.


7 megjegyzés:

  1. Ez meg fog történni. Sajnos. Nincs más lehetőség.

    VálaszTörlés
  2. Olvastam, hogy nem örülsz neki. Sajnálom.:( Engem szerencsére ez a változás pont nem zavar.

    VálaszTörlés
  3. Én örültem Elena változásának, tele lesz egy kis élet a karakterében :) Már kezdtem unni, ahogy komoly képpel nyafogja végig az epizódokat. A találkozásnak D-al örültem, kíváncsi vagyok a folytatásra. :))

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszett végig a sorozat. Az utolsó rész tényleg kicsit unalmas, és olyan hatású volt, mintha már tényleg nem tudnának mit kitalálni. De akkor is az egyik kedvenc sorozatom. Elena engem is idegesít már, remélem most majd változik a helyzet...Spoiler: Alaric-ot sajnálom :(

    VálaszTörlés
  6. Szerintem Damon az első évadban sem volt pszichopata, csak Stefant bosszantotta mert nem tudta megbocsátani neki ezt az életet, ami jutott nekik, de egy pszichopata nem kívánna ilyen szépet egy vadidegen csajnak hogy érjen el mindent, amit akar :) csak könnyebb néha rossznak látszani, mert akkor nem várnak tőled semmit.

    VálaszTörlés
  7. Dóra W: én inkább elszomorodtam, meg bosszantó.:( de ha megtudja Elena, és jól sül el (bárcsak), örülni fogok:))

    ÉnT: már elég sok rész óta éreztem ezt a dolgot, nem csak az évadzáróban. de legalább a végét megcsinálták jól.:)

    Anaria Matthews: igazából nem olyan élesek az emlékeim az első évadról. én abban voltam, hogy egy darabig pszicho volt, és csak később derült ki, hogy vannak érzései, nem is kicsit. és épp ezért éreztem karakteridegennek, ezt a húzást. de hát így már nem tudom.:)

    VálaszTörlés