90210 - 3. évad

Egy hónappal az évadzáró epizód után kezdem érezni a kedvenc tinisorozatom hiányát, ezért úgy döntöttem, megírom a bánatom, és egyúttal megismétlem milliomodik alkalommal, hogy ez a földkerekség jelenleg futó legjobb tinisorozata (bár ez a közelmúltban némi helyesbítésért kiált, úgyhogy hamarosan írok a szorosan mellékerült új kedvencemről is).


Nem is tudom, hol kezdjem, mert hát sok minden történt itt szeptember óta. Az nem volt titok egy pillanatra sem, hogy az utolsó évük lesz a gimiben, és ez aggasztott egy kicsit, mert tartok tőle, hogy elrontja a sorozatot az, hogy kirepülnek a középsuliból - ez ősszel majd kiderül. Összességében kijelenthetem a sorozatról, hogy nem volt olyan rész, aminél azt mondtam, hogy ez most nem annyira tetszik, de ez itt amúgy is általános érvényű dolog.

Kétségkívül a legszórakoztatóbb karakter Naomi, a legjámborabb és legkevesebb rossz tulajdonsággal rendelkező titulust pedig Teddy érdemli. Vendégszereplők tekintetében sem lehet panaszunk, beugrott például egy bosszúálló angol fiú, egy idióta és idegesítő unokatesó, kaptunk egy új pszichopatát is, a végén pedig egy kedvelhető, de elszomorító helyzetű fiú lépett színre. Annie idén egész aranyos volt, Liam hát ő Liam :P Adriannát jobban utálom, mint valaha, Dixon úgy általában hozza a formáját, Silver ismét szerethető volt, Ivy-nak is megvoltak a maga problémái, Navid pedig szintén megkapta a maga történetszálait.

Amúgy láttátok már AnnaLynne McCord új külsejét? Érdekes lesz megszokni az új Naomit, ha így marad.

Ja, és szeretem, hogy a CW a régi sorozatait is megjutalmazza új promoképekkel.:(


Ősszel startol a 4. évad, addig csak egy nyarat kell elviselni. ;)

6 megjegyzés:

  1. Vicces, amikor én voltam kiskamasz (12-13 éves)akkor volt sláger nálunk. Ezek szerint a remake is jó, még nem néztem bele :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nagyon jó utód.:) Én is néztem a BH90210-et, egy részt sem hagytam ki.:D :))

    VálaszTörlés
  3. Én minden hibája, meg bugyuta sablonok, meg hiteltelen jelenetek ellenére imádom ezt a sorozatot! :D Azt hiszem, nekem is ez a kedvenc tinim, de azért nagyon haragszom, hogy a kedvenc szereplőmet sikerült megutáltatni :D Adrianna :D Pedig az első évadban imádtam.

    VálaszTörlés
  4. Nem is bugyuta meg hiteltelen :P :))
    juj, én sosem bírtam őt.:D legalábbis nem emlékszem rá.:)

    VálaszTörlés
  5. Nálam azért voltak olyan dolgok, amik annak hatottak (Naomi megerőszakolása és annak felületes kezelése, vagy a dobjunk be egy szociopatát, mert az milyen menő :D).

    VálaszTörlés
  6. Én is néztem a régi verziót:))) Nagyon szerettem!
    Tudom, hogy nem ide vág DE már nem kell sokat várni és kezdődik a True Blood 4. évad!!:)

    VálaszTörlés