Sons of Anarchy 1. évad

Ezt a motorosbandák életét bemutató sorozatot elkezdtem már egyszer, aztán valamiért abbamaradt. Pedig irtó jó, különleges témájú alkotásról van szó. Az első részekben kicsit lassúbb, de aztán észrevétlenül elkapott a hangulata, úgyhogy hamar végeztem is az évaddal. Érdekes lehet egy ilyen élet, egyszer kipróbálnám.:D


Az egyedi téma mellett további erőssége a karakterekben rejlik, és a remek zenék is sokat adnak hozzá. A főcímről nem is beszélve, nagyon tetszik!

A történetvezetés nagyszerű, beletűzdeltek meghökkentőbb dolgokat is, és amire nem számítottam, hogy néhány alkalommal hangosan felnevettem, szóval még egy-két vicces jelenetet is beleírtak. Az egyik ami megmaradt, Gemma és Cherry gördeszkás találkozása.:D Gemma a kedvenc karakterem, nőként igazgatja a klubot, ha szükségét érzi illetve ha az érdekei úgy kívánják, szinte bármire képes. Ugyanakkor helyén van a szíve, szóval nekem nagyon szimpatikus. A színésznőt is tök megkedveltem, Katey Sagal nagyon jól alakítja. Az elején volt némi kétségem afelől, hogy Charlie Hunnam mennyire volt jó választás a szerepre, de aztán ez elmúlt. Vajon igaziból is olyan a járása, amilyen, vagy csak felvett mozgás?


Szóval jól működnek az összetevők így együtt.:) Az évad zárása pedig elég drámai irányt vett.

Alighanem kezdem is a 2. évadot. A 3. nem sokára indul!

2 megjegyzés:

  1. Jó sorozat, Gemma a második évadban még jobban előtérbe kerül. Már várom a 3-ad, mert roppant nagy feszültséggel ért véget az előző.

    VálaszTörlés
  2. Gemmával kapcsolatban már értem mire céloztál... Ma indul a 3. évad!! :) A másodikat még a héten befejezem.

    VálaszTörlés