Vampires Suck (2010)

Nem vagyok nagy vígjátéknéző, sőt, viszont a paródiafilmek kicsit más kategóriába esnek nálam, még ha idétlenek is. Itt volt az ideje kifigurázni a Twilightot.:)


Ha valakit a film nem is érdekel, a trailer mindenképp megéri azt a kevesebb, mint 2 percet. Egyébként a Twilight és a New Moon vonalát követi, persze némileg átírva. Emiatt egy kicsit untam, meg az előzetes után nem nagyon maradtak már vicces dolgok, de ettől függetlenül nem bántam meg, hogy megnéztem. Elég rövid lett. Más dolgokat is beleszőttek, pl. Alice, Jersey Shore, stb., nem sorolom fel azokat, amik a videóban is láthatóak. Amik viszont nem: a Vampire Diariest, Gossip Girlt is említették benne, és True Bloodos utalás is volt.

Kristen Stewart színészi tehetségét, vagy inkább eszköztárát (igen, most gonosz vagyok) is vicces volt látni, ahogy utánozta a csaj. Aki Edwardot játssza, pedig nem más, mint Matt Lanter (valahogy jobban néz ki, mint Robert Pattinson) a 90210-ből.:)


6 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom... Lehet hogy a bemutató elég is volt belőle.:)

    VálaszTörlés
  2. Akit nagyon érdekel a film, úgy tudom, egy workprint verzió kikerült belőle a Net-re.

    VálaszTörlés
  3. Matt Lanter jó benne, lehet bele nézek miatta a 90210-be.

    VálaszTörlés
  4. Arra meg már a vége felé jöttem rá, hogy Jacob a Gogi-ben az "örökbeadott fiú", nem ismertem meg, de az elejétől nagyon ismerős volt.

    VálaszTörlés
  5. Nekem nem volt ismerős...:)
    Matt Lanter nem az elejétől van a 90210-ben, talán csak az első évad közepétől.

    VálaszTörlés