Glee 1. évad

Korábban itt írtam a sorozatról.

Mostanában olyan, hogy konkrét darálás nálam nem létezik, mert össze-vissza nézek mindent, meg sok filmet, de egyszercsak (most) sikerült befejeznem az évadot. Szeretnivaló és igazán hangulatos, azt hiszem, kedvenc lett.:)

Az évad második felében több olyan zene volt, amit vagy nem ismertem, vagy nem annyira tetszett, inkább az utóbbi, de hát tőlük bármit szívesen hallgat az ember, úgyhogy nem volt nagy probléma. A történet olykor lehet, hogy gyengébb, de a dalok annyira jók, és láthatóan tehetségesek is a színészek, és hát jó nézni, szóval tökre nem számít.

A befejezés jól sikerült, az utolsó részen úgy 3x sírtam el magam majdnem. Amikor Will az autóban ült - jaj, ne sírj, mert én is sírok...!

A Neil Patrick Harrises vendégszereplés is tetszett, bírom őt.:)

Átváltok spoileres módra.

Quinn örökbe adta Rachel anyjának a babát, ez kicsit fura nekem, mert hogy ismerik, és hát amiatt. Mindegy, biztos nem lesz gáz. Ja, Quinn anyja meg aztán nem semmi, menjen haza a lánya, csak hogy ő ne érezze magát egyedül, pff.


Nem nyerték meg a döntőt, valahol számítani lehetett rá, de mégis ott bujkált egy kis reménykedés, hogy hátha. Nekem tetszett az előadásuk, de a Vocal Adrenaline is elég jó műsort csinált. Nagyon jó volt a zeneválasztás is, meg az egész, ami alatta történt, kimozdított a szokásos érzelmi állapotból.:)

Remélem, még sok-sok évada lesz!

4 megjegyzés:

  1. A zenék valóban jók voltak, talán ez a legfőbb indoka, hogy még nézem. Nekem alapvetően a körítés nem tetszett, bár Jane Lynch karaktere még zseniális lett. Nálam a fénypont az a Neil Patrick Harris-es epizód volt, talán csak annál tudnám mondani, hogy a körítés is tetszett.

    VálaszTörlés
  2. Jane Lynch nekem elég semmilyen, nem ellenszenves, de kedvelni sem igazán tudom, illetve ugyanezt érzem a karakterével kapcsolatban is. Mindenesetre jól alakít, az nem vitás.

    VálaszTörlés
  3. Én akkor kezdtem el nézni, mikor elkezdték az RTL Klubbon. Mondom belenézek - és azt kell mondanom, hogy az egyik kedvencem lett. Utálok sorozatot szinkronnal nézni, de nagyon jó lett a szinkronja. Na, de ha vége az első évadnak, akkor úgy se fogom kibírni, hogy ne daráljam le a 2. évadot.

    Jayma Mays (Emma) a kedvencem :D viszont amíg nem ismertem a sorozatot Jane Lynch nagyon ellenszenves volt, mára megkedveltem őt is :)

    VálaszTörlés
  4. Emmát én is szeretem, aranyos :)
    Hát én nem nagyon tudtam megkedvelni Jane Lynchet. Nem utálom, inkább csak semleges. Pedig állítólag igaziból tök kedves meg minden.

    VálaszTörlés