Parenthood 1. évad

Kedves, családi sorozat, és pillanatok alatt kedvenccé vált. A szereplők bármelyike ismerősöm is lehetne, annyira életszerű az egész. Emellett pedig nem válik sablonossá a sztori, és könnyedén együtt tudtam érezni a karakterekkel.

Mindenkinek megvan a maga problémája, és bár akadnak összetűzések, szeretik és támogatják egymást. Mindenféle korosztály, másféle élethelyzetek jelennek meg, és egyszerűen kikapcsol, mi több, engem teljesen függővé tett, mindig néztem volna tovább, mikor véget ért egy rész.

Az évadzáró adhatott volna némi pluszt, talán a leggyengébb rész, nem is értem, hogy történt. Viszont mivel az összes többivel semmi probléma nem volt, nem számít, hogy ilyen kissé semmitmondó lett. Vagy csak a cliffhangert hiányolom, az is lehet. 


Spoileresen folytatom, kitérve a szereplőkre külön-külön, de előbb nézzétek meg ezt a remek, hangulatos főcímet!

Szóval a sorozat ott kezdődött, hogy Sarah és a gyerekei visszaköltöztek a szülői házba. A beilleszkedés nem éppen zökkenőmentes, de boldogulnak. Érdekes, hogy Lauren Graham itt is anyuka, aki fiatalon szült, még ha más egyezés nincs is.:) Hát nem irigyeltem őket. Amber pedig nem nagyon tudta megszerettetni magát velem, eddig semleges.

Adam (Peter Krause-t továbbra is csak szeretni lehet, itt szerintem tökéletes férj és apa) és Kristina élete sem a legkönnyebb, de végül Max egész kezelhető lett. Pedig nekem nem tetszett, a matricáért labdázz a másik gyerekkel, meg a többi dolog. De nem értek hozzá, és úgy tűnik, működött. Haddie olyan tipikus jókislány, majd egyszer kitör biztos.:) Tök meg tudtam érteni Kristina hozzáállását Sarah-ékhoz a Steve eset után. Viszont nem igaz, hogy azt a kis köcsögöt senki sem hibáztatta.:D

Julia és Joel házassága is érdekes. Julia bízhatott volna jobban a férjében, de azért Racquelt néha legszívesebben megtéptem volna.:D Szerencsére egyszer csak eltűnt.

Crosbyt tök bírom, és egyedi a hajója.:) Meg jók a tetkói.

Zeek... na jó, ő nagyon idegesítő!

Egyébként nincs kedvenc szereplőm, itt mindenki együtt alkot egy egészet.

Gyorsan elröppent a 13 rész, szerencsére a 2. évad már 22 részes lesz, és ősztől nézhetjük.

6 megjegyzés:

  1. Crosby a kedvencem, ő olyan aranyos :)
    Amúgy idén ez a legjobb sorozat.
    A matricával való nevelés nekem se tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett végig, bár az utolsó rész kicsit lapos volt tényleg. Először nekem pont a Crosby nem volt szimpatikus. Bár igazából egyik se az nekem, mégis tetszik a sorozat.

    VálaszTörlés
  3. Csak a spoiler mentes részt olvastam el, de még jobban kedvet kaptam hozzá :) már itt van a gépen az egész évad, csak előbb befejeztem az oth-t. bár ahhoz nincs túl sok kedvem, de már csak pár rész van és nem akarom halogatni.

    VálaszTörlés
  4. Remélem, tetszeni fog, szerintem nagyon jó.:)

    VálaszTörlés
  5. Végig is néztem :) Vizsgák között, valahogy megoldottam. Nagyon tetszett, sajnálom, hogy ilyen rövid volt. Crosbyt én is csípem, ő a legjobb fej. :) Már várom a következő évadot.

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszett! Hetiben nézve annyira nem tűnt rövidnek.:)

    VálaszTörlés