Rachel Gibson - Szerelmi katasztrófák

Az írónő hokicsapatos sorozata a kedvenceim közé tartozik, vártam egy újabb kötetét. Ez az a műfaj, ami nem igényel megerőltető agyi tevékenységet az olvasás során, és kb. a könyv felénél tudatosult bennem, hogy mennyire erre volt szükségem olvasás terén. Fura, de valahogy mintha elindított volna valamit, úgy érzem, a hosszú kihagyás után képes lennék visszarázódni a könyvek világába.

Ismét egy erős, férfisas hokijátékos és egy főhősnő egymásra találásáról szól a sztori, a felépítése nem különbözik a sorozat eddigi részeitől, ugyanaz a váz lett egy másik cselekményre húzva - nincs ezzel semmi baj, amíg működik a dolog.

Faith sok mindenen ment keresztül, gyerekkora nem volt egyszerű a férjfaló édesanyjával, felnőttként sztriptízelt, később playboy volt, hogy aztán feleségül vegye egy nagyon gazdag és nagyon öreg üzletember. Bekerült egy másik világba ezáltal, majd férje halála után keletkezett egy űr, na meg egy nagy kihívás: az özvegy a pénz mellé ugyanis örökölt egy hokicsapatot. Faith nem szereti ezt a sportot, sőt még korcsolyázni sem tud, a csapat pedig nem örül az új vezetőnek. Kezdetben nagy az ellentét közte és a kapitány, Ty között, aztán romantikus regény lévén ez változni kezd, és Faith a csapat irányításába is szépen belejön.

Szóval újat nem tudok nyilatkozni a sorozatról, ez pedig illeszkedik a többi kötet közé, ja és tetszett Jane feltűnése.:)

4,5/5

Athenaeum Kiadó
280 oldal

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése