Négy könyvről röviden


M. Leighton: Down to You - Rajtad áll

Az alapötlet egész jó, illetve a benne lévő csavar. pláne úgy, hogy én nem sejtettem semmit. Olivia cseppet ribanc hatását kelti, mikor valójában nem akartam annak látni, de ez a két testvér dolog nem kicsit gáz... tehát, hogy így abszolút nem gondolt bele a két fiú érzéseibe, hogy ha tudomást szereznek arról, hogy mindkettőjükkel kapcsolatba került, az így eléggé megbocsáthatatlan lenne - nálam legalábbis. Az egyik dolog, ami tetszett, hogy mivel a korábban elolvasott könyvet egy évbe tellett befejezni, ezt a rövidsége és a könnyedsége miatt pár nap alatt sikerült, ami roppant elégedettséggel töltött el.:D Meg még annyi, hogy kevesebb szexjelenet is elég lett volna, bár igaz, hogy így aztán totálisan átjött a kémia.


 S.J. Watson: Mielőtt elalszom

Hajlamos voltam az utóbbi időben olyan könyvek után érdeklődni, amikből filmet készítettek, ebből is forgattak, ehhez képest azóta sem néztem meg... Izgi volt, de talán hangyányit hosszabb, mint kéne, legalábbis kb. a felénél jártam, amikor unni kezdtem, és úgy éreztem akkor, sok lenne most a másik fele is. Miután pihentettem, újra tetszett, valószínű hangulatilag nem passzoltunk, jó történet, több thrillert kéne olvasnom.


 Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Az egyik projektem volt elolvasni olyan NS regényt, amiből lett film, mert olyan jó romantikus filmek szoktak születni belőlük, csak sajnálnám nem olvasni őket először. Nem volt rossz, de semmi extra, és a film is inkább csak a színészek miatt tetszett, minden más felejthető.


Paula Hawkins: A lány a vonaton

Az egyik könyves blogon figyeltem fel rá, és nagyon megfogott, be is szereztem és nagyon berántott. A szereplők nem voltak szimpatikusak, de maga a történet lekötött, az írásmódját imádtam, meg úgy általában jól ki lett találva, jó emlék lesz az olvasása. Csak utána valami olyan könyvre volt szükségem, amiben normális szereplők vannak és kicsit vidámabb.:)
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése