The Carrie Diaries - pilot

Ez volt kb. az egyetlen sorozat a CW újonc kínálatából, amit vártam. Nem elvárásokkal, de mégis kíváncsian észben tartottam a kezdés dátumát.

A Szex és New York tök jó sorozat volt, érthető, hogy miért próbálnak belőle utódot/elődöt varázsolni, viszont az elég gyorsan kiderül, hogy nagyjából csak a Carrie név és Manhattan hasonlóak a két produkcióban, ami mondjuk nem meglepő, hiszen a szingli nők és a tinik nem éppen egyformák. Hozzáadjuk, hogy CW, és máris kitalálható a célcsoport.


Azt hittem, hogy ilyen mesterkélt izé lesz, olyasmi, mint a Gossip Girl, de egyáltalán nem lett az. Sokkal természetesebb hatása van valahogy, és ez tetszett. Carrie anyukája halála után kezdődik a történet, és új iskolai tanév indul, amiben egy új fiú is szerepet kap. Amúgy Carrie-nek van egy húga, erről (is) milyen sok szó esett a Szex és New Yorkban, na mindegy. Tehát az apukájukkal él a két tesó, és még mindegyiküknek nagyon nehéz az elhunyt édesanya után. Carrie barátait is megismerjük az első részben, és a szüzesség téma került előtérbe velük kapcsolatban. Ja, és van menő ribanc csaj is a suliban. Szóval nagyjából ők a szereplők. New York pedig úgy jön képbe, hogy Carrie elkezd dolgozni az iskola mellett Manhattanben, és rögtön imádja a várost, majd a rész végére úgy tűnik, el is indul azon az úton, amit már ismerünk.

A színészekért egyelőre nem vagyok túlzottan oda, AnnaSophia Robb aranyos, de semmi olyan vonást nem fedeztem fel az arcán, ami hasonlítana Sarah Jessica Parkerére. Talán a hajuk hasonló.

A ruháknak itt is fontos szerepük lesz szerintem, azok nagyon tetszettek.:)

Egyébként könyv is íródott Carrie fiatalkoráról, de nem olvastam, így nem tudom, mennyire építkeztek rá. 


4 megjegyzés:

  1. Én is tegnap néztem meg, de nekem tisztára a Jane by design sorozat ugrott be - középiskolás lány gyakornoki munkát kap a városba és két élet között bukdácsol.
    Amúgy hihetetlen, hogy AnnaSophia Robb 20 éves, tényleg elmenne 16-7-nek :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszett :) Aranyos a főszereplő csaj.

    VálaszTörlés
  3. Tetszett a pilot. Az egyik szereplő szerntem a Killingből van, a barátnő, akinek a barátja meleg.

    VálaszTörlés