Suits-ra várva

Nem írtam erről a sorozatról, és ezt a szörnyű hibát most ki kell javítani, így a harmadik évad közeledtével. Tűkön ülve, türelmetlenül várom, jobban, mint a Shamelesst, pedig azt is imádom.


Ez egy ügyvédes sorozat, és most akik még nem ismerik: léci Ne hagyjátok abba az olvasást! Igazából nem is ez a jó meghatározás, ez egy semmitmondó skatulya. Sőt, az egyik főszereplő nem is ügyvéd.:D

Már nem is emlékszem, hogy kezdődött anno, de próbálom összeszedni a morzsákat. Harvey Specter egy neves ügyvédi irodánál dolgozik, és neki is meglehetősen jó híre van a szakmában. Az ő ügyei meg néhány másik céges ügy foglalják el a jogi részt a sorozatban, azonban ez csak eszköz a remek karakterek mozgatására. Ahogy megoldják/megnyerik az egyes megbízásokat, parádés, és felettébb szórakoztatóak a dialógusok és a szereplők egymáshoz való viszonya is. A női főnök, Jessica sem unalmas mellékszereplőként funkcionál, és persze "ellenség" is kell (aki nem is egészen az, de mindegy), azt a posztot Louis tölti be, aki szintén az irodánál dolgozik, és szegény kicsit félresikerült külsőleg. Harvey jobbkeze, Donna az egyik kedvencem, hihetetlenül szórakoztató karakter. Szóval melléjük kerül be újonnan a céghez Mike Ross, akinek semmi tapasztalata, viszont nagyon okos és Harvey lát benne lehetőséget amikor alkalmazza. Kettejük párosa is egy ütős főszereplőgárda egyébként, de az első évadban mindezt nem éreztem olyan erősnek, mint a másodikban, ami sokkal jobban tetszett. Talán mert a szerelmi szálak is hangsúlyosabbak lettek, vagy csak nagyobb kavarások voltak több részről, nem tudom, mi lehet az oka. De azt igen, hogy Rachelt kihagytam a felsorolásból, őt is nagyon kedvelem.

Nagyjából ennyi így utólag, aki nem nézte eddig, még van idő pótolni a harmadik évad (január 17-én kezd) előtt!:)

Ízelítő:






4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! :)
    Én még csak az első évadnál járok ,de ha a második még jobb, hát akkor nagyon várom azt is:)

    VálaszTörlés
  2. A Suits nem a 3. évaddal kezd 17-én, hanem a maradék 2.évados részek jönnek. A 3. évad csak nyáron kerül adásba.

    VálaszTörlés
  3. Igen, utólag olvastam már én is, de köszi az infót.:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszett a pilot, ezt nézni fogom :)

    VálaszTörlés