Camp - 1. évad

Ez volt a nyári sorozatom a Teen Wolf mellett. Egy táborban játszódik, és irtó szerethető az egész, mindenféle korosztály képviselteti magát, vannak tinik és felnőttek is, emiatt bárkinek tudom ajánlani, mert ha elkap a hangulata vagy bármely eleme/szála/szereplője megfogja az embert, akkor simán függőség lesz a dologból. Ugyan a nyárnak már nagyon úgy fest, hogy vége, de szerintem még pont pótolható (10 rész), vagy akár arra is kiváló, hogy picit elnyújtsuk az ősz kezdetén a leköszönő évszak hangulatát.



A táborvezető sokak számára ismerős lehet, Rachel Griffiths (Brothers & Sisters, Six Feet Under) alakítja, a többi színész nagyrészt ausztrál, illetve számomra ebben a sorozatban először látottak voltak (már nem - erről később;). A szomszédságban van a gazdagok nyaralóhelye, a rivális Roger tábora. Mack (RG) a Kis Vidrával inkább a hagyományos értékeket szeretné megtartani, így a pénzesebb vendégek miatt a fennmaradás nem annyira könnyű. Nem feltétlenül csóribb amúgy a Vidra, de azért akadnak pénzügyi gondok. A táborvezetők között van némi szikra, azonban Mackért valaki más is epekedik, csak hogy ne legyen egyszerű a szitu. Nyaralók szép számmal vannak, meg olyanok, akik a tábor vezetésében egyaránt segédkeznek. Mack egyébként épp válik, a fia kamasz és csajozna, meg vannak más szülők a képben, pl. egy meleg pár, akiknek egy örökbefogadott lánykájuk van (akinek nagyon jó a  haja!) meg egy kicsit érdekes, kiéhezett nőci. A kedvenc párosom a fiatal felnőttek közül Sarah és Robbie, előbbi versenyszerűen úszik, utóbbit pedig továbbtanulási tervei foglalkoztatják, és mindkettejük életében van bonyodalom.

Abbahagyom a mesélést a történetről, inkább nézzétek meg ti is.;) Egy kiváló kis sziget volt abban a néhány hétben, amíg tartott, teljesen átjött a tábori hangulat, megszerettem a szereplőket, maximálisan kikapcsolt. Mindig volt valami program vagy probléma, ami megbolondította a szerelmi szálakat, a tinis vonalat, és igazából akadt néhány komolyabb szál is, tehát megvolt az egyensúly teljesen.

pillanatkép az évadzáróból :)

Szomorú vagyok, hogy vége az évadnak és tök izgulok, hogy berendeljék a következőt. Nagyon remélem, hogy lesz jövőre is!:)



Kedvcsináló videó:


  



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése