Joss Stirling: Zed története


A lira.hu oldalán van egy vonzó kis akció július 31-ig, méghozzá az, hogy aki megvásárolja a Lélektársak 1. és 2. kötetét e-könyv formájában, megkapja bónusznak ezt a kiegészítő írást. Nem hosszú, mert mindössze 30 oldal, de mégis, szerintem jó kezdeményezés.

Külföldön sem jelent meg papír alapon, csak elektronikus úton vált hozzáférhetővé.

Nagy élvezettel olvastam ezt a pár oldalt, picit betekinthetünk a Benedict fiúk közé Zed szemszögéből, visszatekintve korábbi időkre is, illetve mivel Sky volt a mesélő az első kötetben, az olvasónak nem volt lehetősége a lélektársa szemén át megélni a dolgokat. Ezt is megkapjuk, még ha csak elenyésző mennyiségben is ebben a novellában. Hogyan reagált Sky megjelenésekor Zed, milyen gondolatok cikáztak a fejében, szóval egy plusz töltet az eddigiekhez, érdemes elolvasni.;)

Ui: volt egy Valentin-napi játéka a Manó Könyveknek, amikor még hozzá lehetett jutni Zed történetéhez, de úgy tűnik, azt "átaludtam".


1 megjegyzés:

  1. Szia! Én is így jártam,hogy későn vettem észre a játékot, de nem tudod esetleg hogy lehetne máshogy hozzá jutni a történethez ugyanis nekem már meg van mind a két rész?

    VálaszTörlés