Éjvilág után legyen Holdvilág!

FFG mozgalmat indított, és csatlakoznék azokhoz, akik szintén örülnének, ha megjelenne hazánkban Rob Thurman - Éjvilág című könyvének folytatása, a Holdvilág. A Tuan Kiadó anyagi okok miatt még nem tudta megjelentetni, pedig már a fordítás is elkészült. Eddig én azért nem olvastam, mert tudtam, hogy van folytatása, azonban még nem került kiadásra. Ezen most könnyen segíthetünk, mert már idén megjelenhet, amennyiben a boltokban található példányok (kb. 500 db.) felét megvásárolják augusztusig. Tehát 250-300 darabról van szó.

A könyv fülszövege:

Üdv New Yorkban! Ahol egy troli lakik a Brooklyn híd alatt, egy kobold a Central Parkban és egy gyönyörű vámpír az Upper Esat Side egyik manzárdjában - és ez csupán a kezdet. Persze a legtöbb halandó ember tökéletesen vak marad a természetfelettiek éjszakai életére, de Cal Leandros csak félig ember. Apja sötét vérvonala rémmesékbe illő - és most ő és az egész másvilági fajtája Cal nyomában lohol. Vajon miért? Cal eddig nem igazán akart annyi ideig egy helyben maradni, hogy megtudja a választ. Féltestvérével együtt idáig sikerült egy lépéssel az üldözőik előtt maradniuk, de most Cal apja ismét rájuk bukkant. Cal számára most végre kiderül, hogy mit akarnak, mit akartak tőle mindig is. Ő a kulcsa ördögi tervüknek, hogy a Földön elszabadítsák a Poklot. Cal életének legkeményebb küzdelmében a tét az egész emberiség sorsa... „A varázslatos világ legmagasabb csúcsaira és legmélyebb bugyraiba visz el ez a hajtűkanyarokkal teli, fordulatos könyv. Csípős, cinikus, csibészes és titokzatos. Az igazság Odaát van, és nem valami szép..."

A vélemények dicsérik, molyon nagyon jó átlaga van (4,37), mindezeken felbuzdulva, amint tudom, én beszerzem, és remélem, minél többen felfigyelnek erre a kötetre.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése