Pretty Little Liars - eddig

Így nyáron követtem, de egy erős őszi mezőnyben alighanem elhullott volna. A sorozat nagy kérdésére nem derült fény, és még egy ideig nem is fog, mert kapott +12 részt.

Valahogy sikerült megszeretnem a szereplőket, viszont nem egy nagy sorozat, csak eyecandy-ban erős, tényleg mindegyik lány nagyon csinos. Szerintem a legszebb Spencer vagy Emily, nem tudnék választani, mert más típusúak, de az biztos, hogy Hanna marad utolsónak. Ahogy észrevettem, talán Spencer rendelkezik a legnépesebb rajongótáborral. Amit kicsit furcsállok, hogy helyes fiúk viszont már nem nagyon fértek bele. Ja, és általában figyeltem a ruhákat, táskákat meg a hajakat.:)


Egész érdekes szálakat sikerült felvonultatni, és a felnőtteknek is jutott hely. Az elején a Fitzes dolog  tetszett, de aztán kicsit unalmas lett a vége felé. Alison egy dög lehetett.. Mást nem is tudok írni erről, egynek elmegy, de nem lesz egy maradandó valami.

A folytatás valamikor 2011 elején várható.

9 megjegyzés:

  1. A szappanos része nem igazán tudott érdekelni, főleg ez a Fitz-szál untatott igazán. Egyébként a hölgyek nagyon csinosak, nálam talán Hanna áll az első helyen.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Emilynek szép arca van, a többiek se csúnyák, legkevésbé a kis fekete haju tetszik, nem jut eszembe a neve.
    Nézhető de nem egy nagy szám, én is vártam a végét hogy kiderüljön, de igy hogy lesz folytatás, nem tudom meddig lehet húzni, mit találnak még ki történetnek.

    VálaszTörlés
  3. Már 3 résszel ez előtt eldöntöttem, hogy nem fogom tovább nézni, mert annyira idegesítő jelenetek voltak benne számomra. Például, amikor el akarják tüntetni az aktát, és nem elégetik, hanem inkább beledobják a vízbe. Mert akkor úgy minden rendben lesz. Néha olyan béna...
    Aztán hétvégén unatkoztam,letöltöttem a maradék részeket, és megnéztem. De továbbra sem győzött meg. Főleg ez a "Én tudom ki A." de nem hogy leírná az smsben, nem...
    A négy lány közül Hanna a legszebb szerintem. Aria kifejezetten irritál. Nem nagyon tudtam megszeretni a szereplőket sem, az egyéni sztorijuk valahogy nem köt le (főleg mondjuk emily-é)
    A pasi eyecandyt én is hiányolom :) Van jó pasi néha (pl. sztem Wren) de hamar eltűnnek, és még ha maradnak is, jelentéktelenek.

    VálaszTörlés
  4. Igen, tényleg, azt kihagytam, hogy tök idióta dolgokat csinálnak benne... azt hiszem, már az elején hozzászoktam.:) De az aktás is tényleg nevetséges volt.:D Szóval valahol azért butaság a sorozat..:)

    VálaszTörlés
  5. Én is elértem a 10. rész végéig.

    Szerintem Emily a legszebb.
    http://www.imdb.com/name/nm3762213/

    Ezek az sms-ek szerintem is inkább nevetségesek, mint félelmetesek, meg amikor megtalálták a karkötőt az is, és hogy a vak lány ugyanazt a rúzst használja.. na ezek a rejtélyek :))))

    VálaszTörlés
  6. Talán én is inkább Emily felé húzok, de Spencer is szép, csak máshogy.

    VálaszTörlés
  7. Igen Spencer nálam a 2. legszebb, ha sorrendet kell állítani, de néha még 1. is, mert neki van az egyik legjobb karaktere.

    VálaszTörlés
  8. Ja, karakter szempontjából már nem tudnék sorrendet felállítani.:)

    VálaszTörlés