Wild Boys 1x01

 Sehol nem találtam semmit erről a sorozatról, ami elég hihetetlen, tekintve, hogy mennyire jó.


Ausztrál és westernes, de nem ilyen dögunalmas és csúf, aranyfogú vénemberekkel telezsúfolt minőséginek kategorizált HBO produkció szerűen (nagyon is jók a kábeles sorozatok, de amiket mostanában kezdtem el, a Róma és a Spartacus, hát azok nagyon nem jöttek be), hanem sokkal inkább kalandos formában, emészthetően, szerethető karakterekkel.



Banditák a főszereplők, akik most a jófiúk, akiknek szurkolni kell, főleg miután egy új felügyelő érkezik a korhűen ábrázolt településre, aki kb. törvénytelenebb dolgokat művel, mint a banditák. A főhős, Jack Keenan és cimborája, Dan Sinclair elég nagy bajba kerülnek, körözni kezdik őket, pedig Mary, a sikeres üzletasszony remélte, hogy Jack végre véget vet a rablós életmódnak. Kettejük kapcsolata és a módos fiatal lány és a kovácsfiú, Conrad Fischer szerelme adja a romantikus vonalat, emellett még pörgős, fordulatos, egy pillanatra sem unalmas a történet. Humoros vagy épp felbosszant, szóval nagyon tetszik. Daniel MacPherson is elég helyes, de ez csak egy plusz adalék a fentiekhez. Érdekesség, legalábbis engem kicsit meglepett a téma miatt, hogy nem férfiak a készítői a sorozatnak, hanem két nő. Ősszel indult, és már adásba került az első évad mind a 13 része.

Kedvcsinálónak(:




(Magyar felirat egyelőre 2 epizódhoz készült.)

5 megjegyzés:

  1. Jó kis kedvcsináló írás. :) A pilotot biztosan meg fogom nézni.

    VálaszTörlés
  2. Engem annyira váratlanul ért amúgy, gondoltam belekezdek, mert minden sorozat szüneten volt. Azóta már láttam a 2. részt is, az is tetszett.
    Kíváncsi leszek, ha megnézitek, mi lesz a véleményetek róla.:)

    VálaszTörlés
  3. Egész jól indult, hangulatos western, maradok pár részre, aztán talán az évadra is:)

    VálaszTörlés
  4. :) 2. évad sajnos nem lesz, de azt nem tudom, hogy lezárták-e a sztorit vagy váratlan volt a befejezése.

    VálaszTörlés