Megújult kinézet

Már leszoktam arról, hogy külön bejegyzést írjak a sablonváltozásokról, de most írok, mert ez most nagyon megváltozott. Megváltam szeretett és jól bevált alapsablonomtól, bizonyítva magamnak, hogy nem vagyok maradi és tudok nyitni a web2 vagy mi a szösz felé.

Nem tökéletes, de megteszi, apránként valószínűleg még alakítgatni fogom, amennyire tőlem telik. A felső menüért odavagyok személy szerint, és rajta leszek az ügyön, hogy rendesen megtöltsem tartalommal - ehhez vissza kell címkéznem minden egyes bejegyzést 2 évre visszamenőleg, annyira jó lesz.:D A képek besötétednek, ha föléjük húzzuk az egeret, van szuper képnézegető, de görgős kattintással megnézhetők a képek külön oldalon is. Egy darab bejegyzés látható a főoldalon, ennek oka, hogy ott van a slide elem fent (oldalt meg az archívum), és ez így látványosabbá teszi a blogot (vagy nem). Legalulra is kerültek cuccok, kitettem google követős dobozt, meg facebookost, de ettől még ugyanúgy nem szeretem a fb-ot, de mások igen, ez is része a nyitok a modern netvilág felé dolognak. És végre-végre gyönyörűszép CímkeFelhőm van! Azt hiszem, minden lényeges újdonságról beszámoltam.

Ja még nem: A fejlécet meg tudom magyarázni. Egész egyszerűen az van. hogy nem jövök ki jól a polyvore nevű oldallal, viszont annyi benne a lehetőség, hogy időről-időre mindig megpróbálkozom vele, hátha majd most sikerül egy normális fejléc. Mint látható, ez most sem jött össze, majd lecserélem valamikor. De már 2 és fél napja sablonozok, és annyira unom...ezért egyelőre ez marad.

Remélem, ha nem is tetszik, azért olvastok továbbra is..:) Oldalt nyilváníthattok véleményt egy kattintással, fontos lenne nekem a visszajelzés, reakciók, ezért előre is köszönöm, ha szavaztok!

7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik, jók a színek, meg úgy az egész :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök.:) A szavazás is jól alakul, nem sokan jelölték azt egyelőre, hogy inkább a régi stílust kedvelték, úgyhogy megnyugodtam.:))

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de jó.:))
    (sajnos az avatarok elcsúsznak, nem tudom, hogy sikerül-e megcsinálnom, de majd utánanézek.:)

    VálaszTörlés
  4. Akkor jó, örülök neki.:))

    VálaszTörlés
  5. Nekem is nagyon tetszik, és nagyon profi:)

    VálaszTörlés