Magic City - 1x01

Jeffrey Dean Morgan egészen kedvelnivaló színész és szerintem ideje volt, hogy kapjon egy sorozatot, amiben főszereplőként tetszeleghet. Külön elégedettséget ad, hogy úgy látszik, nézős lesz a produkció.


A helyszín Miami, szűkebb értelemben pedig egy szálloda, és az évszám amit látunk rögtön az első percekben, tudatja velünk, hogy 1958-ban járunk, tehát a kornak megfelelő sajátos hangulat járja át az egészet, ami a lassú tempójával együtt is hamar elkapott. Jelen van a hullákat a tengerfenékre leeresztő maffia is, akitől cseppet függ Ike Evans (JDM), ami már most problémákat okoz, úgyhogy sok jó biztos nem származik belőle később sem. Ike-nak van 2 fia és egy második felesége, meg tőle egy kislánya. Az egyik fia (Christian Cooke - a Demons főszereplője volt) egy szobalányba szeret bele (nem baj) a másik fia azonban meglehetősen rossz nőt talált magának (baj).


Ike rokonszenves, a színész miatt nálam alapból adva van a dolog, és rögtön drukkoltam, hogy ne legyen gáz a szállodával, a szilveszter estével, sem semmi mással, a mellékszálakat pedig szintén érdeklődve néztem, és bár semmi tánc nem volt benne, eszembe juttatta a Dirty Dancinget - hasonló évek, szintén szálloda, biztos ezért.

Jó lett volna azonnal nézni a folytatást, de sajna csak jövő héten lesz.


(Remek hír, hogy már a második évadot is berendelték!)

3 megjegyzés:

  1. Hát ha ennyire bejött a sorozat akkor itt http://www.tv-links.eu/tv-shows/Magic-City_31635/season_1/episode_2/ megnézheted online a 2 és 3 részt is.

    VálaszTörlés
  2. Köszi, inkább megvárom, hogy felirat is legyen.:)

    VálaszTörlés
  3. Hey there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends.
    I am sure they will be benefited from this web site.
    My web-site :: pisos embargados

    VálaszTörlés