Supernatural 5. évad

Nem is tudom, minek írok róla, nem is tudom, minek néztem. Vagyis de: le akartam tudni ezt az évadot. Ha már elkezdtem, be akartam fejezni.

Már nem tudom komolyan venni ezt az egészet. Az utolsó néhány részt gyakorlatilag végigkacarásztam, és nehezen tudtam odafigyelni, mert annyira nem érdekelt már... Ez egyébként tök rossz, mert nagyon szerettem, és hát nem jó érzés konstatálni, hogy szar lett. A sztorival még nem is lenne nagy baj, csak valahogy elcseszték a megvalósítás szintjén. Hát ez van.

Hogy legyen valami kép is (a korábbi évadokhoz olyan jó postereket dobtak ki, de már az is elmúlt, azt hiszem, ez a CW hibája, mindig ezt szokták csinálni):


Az elején a szokásos Carry On My Wayward Son szólt, nulla hatással, pedig nagyon jó az a szám még mindig. Az összevágásoknál láttam, hogy nézett ki Sam régen, így a mostani állapot még szörnyűbbnek hat. Ez a hosszabb haj, mondjuk úgy, nem a legelőnyösebb.

Régebben még ijesztő volt, újabban már alig, viszont gyakran elég undorító.

Mindegy, a következő évadban majdnem biztos, hogy nem fogunk találkozni. A 4. évad óta érik a dolog.

4 megjegyzés:

  1. Én biztos, hogy folytatom, bár az 5. évad nem volt a legjobb, de ez a befejezés tetszett. Ha továbbra is maradt volna az első két évad stílusa, akkor szerintem már beleuntam volna. Kellett ez a változás.

    VálaszTörlés
  2. Igen, biztos unalmas lenne akkor, de nekem így sem jó.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szerettem régen, de nem kellene az az új évad. Ez a lezárás szerintem így nagyon jó volt, a végével rontották el... A 4. évad volt a csúcs, az 5. csak szenvedés. Ennek ellenére nem tudom elkaszálni...

    VálaszTörlés
  4. Szerintem sem kellene még egy évad, nincs jó előérzetem vele kapcsolatban - másrészről meg már vsz. úgysem érint, úgyhogy nekem mindegy.

    VálaszTörlés