Simone Elkeles: Chain reaction - Láncreakció

Úgy vártam ezt a könyvet, hiszen az első kettő kötet teljes siker volt, különösen a Tökéletes kémia volt erős, A vonzás szabályainak már nem volt olyan hatása. Sajnos a Láncreakció esetében még inkább visszafejlődött a dolog, pedig nem lett annyira egykaptafa a séma, mégis elfáradt a dolog. Ettől függetlenül nem ajánlatos kihagyni a legfiatalabb Fuentes testvér történetét.

A sztorit csak akkor érzem erőltetettnek, ha annak akarom látni, mert nyilván a körülmények mindannyiuknál hasonlóak, erre van kihegyezve, na meg a látszólag nem összeillő párosokra, a Latin Vér nevű bűnszervezet befolyására, és persze a szerelmi szálra. Jó volt olvasni a korábban megismert karakterekről, ettől eleve közelebb kerül az olvasóhoz az egész.

Nikki a város másik részéről származó lány, Luis pedig a jól ismert mexikói területen él, miután visszaköltöznek a szülővárosába. Az iskola a közös pont, ott találkoznak, bár nem először, de akkor kezd kialakulni köztük a szerelem. Nikki eléggé megsérült lelkileg a múltban, nem enged magához közel senkit, és kiváltképp a LV tagjait zárja ki teljesen a szóba jöhető fiúk listájáról. Luis nem bandatag, de ezt be kell bizonyítania, ami akkor válik nehézzé és alakul át hazugsággá, amikor zsarolással megkörnyékezi a LV... úgymond nincs más választása, legalábbis ő azt hiszi, majd még sikerül egy csavart is belevinni, de egyébként nem sokban különbözik az eddig olvasottaktól ez a történetrész.

Örülök, hogy ezt a kötetet is olvastam, szerettem is olvasni, de nem szabad újdonságokat várni, azt kapjuk, ami már korábban bevált...:)

4/5

336 oldal
Könyvmolyképző Kiadó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése