Supernatural - 6. évad

Végre újra azt nyilatkozhatom a sorozatról, sőt, egy egész évadáról, hogy tetszett! Csak egyetlen karakter árnyékolta be, akit mostmár nem nem kedvelek, hanem egyenesen utálok: Castiel. Rajtam kívül mindenki szereti, ez egyszerűen érthetetlen számomra. Nem emlékszem olyan részre, ami ne tetszett volna, persze előfordultak kicsit gyengébbek, de semmi különös. Extrább részek viszont voltak, amik kiemelkedtek. A dupla évadzáróval elég hatásos volt a befejezés, és inkább most csak ezt írnám ki magamból, spoileresen (!), hogy hogyan jutottunk el idáig, nem taglalom.



Kezdem ott, hogy baromi elégedett voltam, mikor kiderült, Castiel és Crowley szövetkeztek, hiszen felcsillant a remény Castiel kiírására. Hát még hogy megörültem, mikor az angyal létére kedvencem, Balthazar esélyeit kezdtem egyre jobbnak látni arra, hogy főszereplőféleségként átvegye Castiel helyét a következő évadban. És nem hiszem el, hogy megölte az a... Sebaj, remélem jövőre eltűnik valahogy.

Szóval pápá kedvenc karakter, hát tökre kiakadtam.


A befejezés meglehetősen aggasztó.

4 megjegyzés:

  1. Imádom! AZ éved első felében aggódtam, hogy mi lesz ebből, már nem olyan jó mint régen, de a második fele, végre!!!! Szerintem zseniális volt Cast megtenni a főgonosznak, még úgy is, hogy én szeretem őt. Baltért kár, őt is csíptem:)

    VálaszTörlés
  2. na ne már! én imádom! :)
    És nem tetszik, hogy ilyen irányba vitték el az egészet. Meg nem tetszett egy csomó minden az utolsó pár részben. Például mi az a hülyeség az emlékezet kitörléssel. Semmi értelme...
    Aztán nem tudom, miért nem bíztak egyáltalán Cas-ben Deanék, mert azért egy jó párszor már ők is alkut kötöttek a gonosszal. Ráadásul Cas sem akartak Crowleyt erősíteni. Plusz tök hülyeség volt, hogy Cas lebontotta a falat Sam fejében.
    Balthazar kiírás nagyon nem tetszett, és az sem, hogy Misha Collins kevesebbet lesz a következő évadban.
    De legalább Crowley még él, őt is csípem :)

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon szeretem Cast, az egyik kedvencem, de én Cwowleyt is nagyon bírom, Balthazart pedig sajnálom.
    A falat Castiel szerintem nem véletlenül bontotta le, valószínűleg már nagyon inoghatott, és amúgy is ledőlt volna, csak így "legalább" nem hirtelen történt meg. Kíváncsi leszek, hogy fogja Sam ezt az egészet kezelni a következő évadban.

    VálaszTörlés
  4. Könyvmoly: én nem aggódtam, örömködtem, hogy újra tetszik, mert az 5. évad élvezhetetlen volt számomra..:/ :)

    kiara: tudom, hogy neked nagy kedvenc.:)) én már nem gondolkodom úgy rajta, túl vagyok azon, hogy túlzottan rajongjak a sorozatért, inkább csak úgy elnézegetem, szokásos hétvégi programként.

    Nita: Sam-re én is kíváncsi leszek. Szegény. Crowley érdekes karakter, de kedvelni valahogy nem tudom.:))

    VálaszTörlés