Covert Affairs 1x01

Egy új kémes - CIA - sorozat, női főszereplővel. Itt rögvest beugorhat az Alias, azonban ezeken túl más hasonlóságot én nem fedeztem fel.

Piper Perabo, mint újonc ügynök még nem olyan ügyes, mint Sydney, és lakótársak helyett cicája van, tök jó, hogy egy kémes sztoriban még egy macskának is jutott hely.:) Szóval a CIA-képzésből frissen, idő előtt kikerült Annie magánéletét, újdonsült munkatársait ismerhetjük meg, és az első feladatát is láthatjuk, ezek mellé pedig kérdésekkel átszőtt múlt (=titokzatos férfi egy nyári kalandból) is gazdagítja az alapsztorit.


A szereplők közt van Christopher Gorham aki hasonlít valakire, és ez mindig zavart, de most elég különleges szerepben látható ahhoz, hogy ezt elfelejtsem, továbbá kellőképpen szimpatikus figurát hoz. Még néhány ismertebb név: Peter Gallagher, Emmanuelle Vaugier, Kari Matchett, Anne Dudek - gyakorlatilag mindenki jelentősebb szerepeket tudhat magáénak ezelőttről is. Sajnos Mohit az első részben még nem láttam.

Bele lehet kötni, sőt, szétboncolni az egészet (mint bármit...), mert azért van elég hibája, de nekem semmi kedvem. A karakterek szerethetőnek tűnnek, és tényleg lekötött, a többi innentől kezdve másodlagos, és annyira nem mozgat. Valahogy úgy érzem, ez a sorozat inkább a nőknek jöhet be.

Tehát tetszett a pilot, és tökéletes nyári szórakozást látok benne.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése