Sorozatok - ezeket néztem nyáron

Elég tekintélyes mennyiségű elmaradást halmoztam fel az elmúlt néhány évben. Sok sorozat már véget is ért, mással évadokkal vagyok elmaradva vagy épp el sem kezdtem. Az elmúlt három hónapban daráltam és pótoltam a következőket:

The Blacklist s1: ezért teljesen odavagyok, itt írtam róla.
Mixology: Fogalmam sincs miért néztem, semmi extra, de egy estét ölel fel az egész, és valahogy elkezdett érdekelni, mi lesz a szereplőkkel, "megtalálják-e a szerelmet". (Nem lesz második évad.)
Gossip Girl s5-6: Végre befejeztem!!! Amúgy nem volt rossz, csak örülök, hogy letudtam. Amikor még ment a 90210, nem volt esélye mellette.


Graceland s1, és nézem a másodikat is. Semmi világmegváltó, egynek jó a kis nyári hangulatával, és sikerült megkedvelnem a szereplőket.
The Vampire Diaries s5: sok a hülyeség, de még bírom/elnézem.
Chicago Fire s1: a második évad folyamatban van, aztán a Chicago PD is érdekel.

Hetiben néztem:
Suits
Teen Wolf

Most tervezem a Pretty Little Liars folytatását, Gossip Girl helyettesítés céljából, meglátjuk,  mennyire válik be. Illetve a One Tree Hillt is be szeretném teljesen fejezni. Aztán még lenne rengeteg más, csak most ezek élveznek prioritást - viszont lehet két nap múlva meg már egész más jellegűekhez lesz kedvem.:)

Suits 4x01-10

Sokaknak nem tetszett, és volt aki abba is hagyta a nézését - én egészen máshogy vagyok vele. Kifejezetten szerettem, hogy megbolygatták a dolgokat, sok változás (még ha ideiglenes is) történt, és mintha nagyobb hangsúlyt fektettek volna a párkapcsolatokra. Nekem ezzel semmi problémám nem volt. Jobb lett volna, ha újra ugyanazokat a köröket futják le, hogy jajj Mike le ne bukjon? Én azt sokkal inkább tartottam volna unalmasnak, de mindegy.


Igaz, a lezárásban visszatértek az alapproblémához, ám nem kicsit lett aggasztó. A folytatás megint hoz majd némi megújulást, mivel az egyik főbb szereplő ellenséggé alakult... Szóval én továbbra is tök szeretem ezt a sorozatot, és semmi bajom a magánéleti drámával, így is ügyvédeskedtek eleget.